Concurrerende prijzen!
Voor 20.00 uur besteld, morgen in huis!
Gratis verzending vanaf €250,-
Zakelijk op rekening bestellen!
Bekijk onze 74 reviews op
Logo van TrustPilot

Hoe kies ik het beste apparaat?

Je wilt een Multi-proces lasmachine kopen, maar welke kies je? De apparaten hierboven bieden wat je nodig hebt, maar er is toch onderscheid te maken. Hieronder volgen een aantal zaken waar je op kunt letten bij de aanschaf van een Multi-proces lasmachine.

Wat voor lasser ben je? 
De mate waarin je last kan bepalend zijn voor de keuze van de machine. Ben je tijdens je werkzaamheden continu aan het lassen (industrieel) of doe je dat in mindere mate (semi-professioneel)? Bij de filteropties vind je het gebruikerstype waar jij je in herkent. Dit komt overeen met welke machine het beste bij je past.

Hoe ziet je werkplaats eruit? 
Als je voornamelijk in een gecontroleerde werkplaats werkt, kun je mogelijk een groter lasapparaat overwegen. Als je echter vaak op locatie werkt, kan draagbaarheid en lichtgewicht belangrijk zijn. Kijk hierbij ook welke aansluitspanning je tot je beschikking hebt tijdens je werkzaamheden. Heb je alleen beschikking over het lichtnet (230 V) of ook over krachtstroom (400 V)? Selecteer jouw aansluitspanning in de filterlijst en wij selecteren voor jou het beste apparaat. 


Meer informatie over multi-proces lasapparaten: 

Een multi-proces lasapparaat biedt de flexibiliteit om verschillende lastechnieken toe te passen, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan toepassingen en materialen.
Een multi-proces lasapparaat is een sterke MIG/MAG lasmachine uitgebreid met meerdere functies waaronder ook elektrode lassen. Dus variëren je laswerkzaamheden en wil je optimaal en flexibel kunnen lassen? Bekijk dan welke multi-proces lasapparaat voor jouw lasklus geschikt is.