Concurrerende prijzen!
Voor 20.00 uur besteld, morgen in huis!
Gratis verzending vanaf €250,-
Zakelijk op rekening bestellen!
Bekijk onze 65 reviews op
Logo van TrustPilot

Zakelijk op rekening betalen

Bij AllesVoorLassen.nl begrijpen we dat zakelijke transacties soepel en efficiënt moeten verlopen, en we begrijpen ook dat het niet altijd mogelijk is om al je projecten voor te financieren. Daarom bieden we speciaal voor onze zakelijke klanten de mogelijkheid om op rekening te betalen, en dit wordt mogelijk gemaakt via onze samenwerking met Mondu.


Hoe werkt zakelijk op rekening betalen?

Met onze 'Zakelijk op Rekening' betaaloptie kun je genieten van het gemak van naadloos zakendoen. Het is een flexibele en efficiënte oplossing waarmee jouw bedrijf moeiteloos producten bij ons kan bestellen, zonder direct te hoeven betalen. In plaats daarvan kun je tot wel 30 dagen na de bestelling wachten voordat je de betaling regelt. Dit biedt jouw bedrijf diverse voordelen, waaronder:

Optimalisatie van de Cashflow

Met onze 'Zakelijk op Rekening' optie hoef je niet onmiddellijk te betalen, waardoor je meer financiële ruimte hebt om andere bedrijfsuitgaven te beheren. Dit helpt je om je cashflow te optimaliseren en je financiën onder controle te houden.

Overzichtelijke Financiële Controle

Dankzij deze betaalmethode behoud je een duidelijk overzicht van je uitgaven en financiën. Je kunt op een gestructureerde manier je facturen en betalingen beheren, wat zorgt voor meer financiële transparantie binnen je bedrijf.

Vereenvoudigd Bestelproces

Het bestellen van de benodigde materialen en producten wordt vereenvoudigd. Je kunt direct bij AllesVoorLassen.nl bestellen en je hoeft je geen zorgen te maken over onmiddellijke betalingen.

Kortom, onze 'Zakelijk op Rekening' betaaloptie is ontworpen om jouw zakelijke behoeften te ondersteunen en je te helpen bij het soepel verlopen van je projecten. 
Heb je nog vragen? Neem contact op met ons deskundige team en ontdek hoe 'Zakelijk op Rekening' bij AllesVoorLassen.nl jouw bedrijf kan helpen om efficiënter te werken en financiële flexibiliteit te behouden. Wij staan klaar om je te assisteren en te zorgen voor een naadloze zakelijke ervaring.
oprekening_instagram.jpg
Zakelijk_1.jpg

Maak een account aan bij AllesVoorLassen.nl

Zakelijk_2.jpg

Reken af met Mondu (op rekening op 30 dagen).

Zakelijk_3_(1).jpg

Accepteer de betaaltermijn van 30 dagen en druk op bestellen.

Zakelijk_4_(1).jpg

Bevestig je bedrijfsgegevens.

Zakelijk_5.jpg

Je bestelling is nu afgerond.

Zakelijk_6.jpg

Toch nog een vraag? Neem gerust contact met ons op!

Tips om via Mondu te betalen

Als je via Mondu wilt betalen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het proces soepel verloopt en er geen afwijzingen plaatsvinden. Hier zijn enkele handige tips om succesvol via Mondu te betalen: 
  1. Bedrijfsnaam consistentie: Zorg ervoor dat de bedrijfsnaam die je bij de betaling opgeeft, exact overeenkomt met wat er bij de Kamer van Koophandel (KVK) is geregistreerd. Eventuele verschillen kunnen leiden tot afwijzingen. 
  2. Gegevens in de check-out: Controleer en verifieer de gegevens die je tijdens het bestelproces invoert, zoals het adres, namen van contactpersonen en e-mailadres. Deze informatie moet overeenkomen met wat er geregistreerd staat voor het bedrijf. 
  3. Telefoonnummer toevoegen: Voeg altijd een geldig telefoonnummer toe tijdens het afrekenproces. Het ontbreken van een telefoonnummer kan leiden tot afwijzingen omdat het moeilijk kan zijn om contact op te nemen voor eventuele verificaties of aanvullende checks. 
  4. KVK-registratie controleren: Zorg ervoor dat je bedrijf actief is en correct is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Mondu kan deze informatie controleren en afwijzen als er onregelmatigheden zijn. 

Het volgen van deze tips zal helpen om een soepel en succesvol betalingsproces via Mondu te garanderen, en zorgen voor een efficiënte en probleemloze transactie voor je zakelijke aankopen.

Is je betaling afgekeurd door Mondu?

Indien uw betaling is afgekeurd door Mondu, begrijpen we dat dit een frustrerende situatie kan zijn. De afwijzing kan verschillende oorzaken hebben, zoals kredietwaardigheidsproblemen, identificatiekwesties of risicofactoren die door Mondu worden geëvalueerd. Hier zijn enkele stappen die u kunt overwegen als uw betaling is afgewezen:

  • Controleer uw gegevens: Zorg ervoor dat de gegevens die u bij het afrekenen invoert, zowel uw persoonlijke als zakelijke gegevens, correct en up-to-date zijn. Eventuele fouten of onnauwkeurigheden kunnen leiden tot afwijzing.
  • Betaal openstaande facturen: Als u openstaande facturen bij Mondu heeft, zorg er dan voor dat u deze tijdig en volledig betaalt. Dit kan helpen om uw kredietwaardigheid te verbeteren en uw aankooplimiet te herstellen. 
  • Overweeg alternatieve betaalmethoden: Als u nog steeds wordt geweigerd voor Mondu-betaalmethoden, kunt u overwegen om alternatieve betaalmethoden van de verkoper te gebruiken. Veel verkopers bieden verschillende opties aan, zoals creditcardbetalingen, PayPal, of bankoverschrijvingen. 
  • Neem contact op met Mondu: Als u twijfels heeft over de reden voor de afwijzing of als u denkt dat er sprake is van een fout, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Mondu. Zij kunnen u mogelijk helpen bij het identificeren van het probleem en het vinden van een oplossing.
  • Werk aan uw kredietwaardigheid: Als uw afwijzing het gevolg is van kredietwaardigheidsproblemen, overweeg dan stappen te ondernemen om uw financiële situatie te verbeteren. Dit kan onder meer het verminderen van schulden en het opbouwen van een positieve kredietgeschiedenis omvatten.