Concurrerende prijzen!
Voor 20.00 uur besteld, morgen in huis!
Gratis verzending vanaf €250,-
Zakelijk op rekening bestellen!
Bekijk onze 66 reviews op
Logo van TrustPilot

SC Profi Systeem

Het SC profi systeem is ontworpen om lasnaden te beschermen tegen oxidatie, wat resulteert in superieure lasverbindingen. Met ons SC profi systeem kunt u efficiënter en met vertrouwen lassen, zelfs in kritische toepassingen. 

ALU Profi Systeem

Speciaal ontwikkeld voor aluminiumlassen, biedt ons ALU profi systeem uitstekende bescherming tegen porositeit en ongewenste oxidatie. Het maakt perfecte aluminiumlassen haalbaar.

Backinggasstop

Onze backinggasstop maakt het mogelijk om het gasdebiet nauwkeurig te regelen, wat cruciaal is voor de kwaliteit van de lasnaad. Hiermee bereikt u een consistent hoogwaardig resultaat. 

Formeernaald

Een formeernaald is essentieel om een uniforme lasnaad te verkrijgen. Onze formeernaalden zijn van topkwaliteit en zorgen voor optimale vorming van de las.

Backingsgasballonnen

Onze backingsgasballonnen bieden een betrouwbare en efficiënte oplossing voor het creëren van een beschermende atmosfeer tijdens het lassen. Ze zijn beschikbaar in verschillende maten en materialen.

Wateroplosbaar Papier en Plastic

Wateroplosbaar papier en plastic zijn handige hulpmiddelen om backinggasomgevingen te creëren. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en milieuvriendelijk.

WS Plus Systeem

Het WS Plus systeem is ontworpen voor hoogwaardige lasprocessen en maakt gebruik van geavanceerde technologie om de lasnaden te beschermen tegen verontreinigingen en oxidatie. 

Sleepschoen

Onze sleepschoenen zijn duurzaam en zorgen voor een gelijkmatige afstand tussen de lasnaad en het backinggasapparaat, wat resulteert in consistente resultaten. 

Backingtape

Backingtape is een handige en tijdbesparende oplossing om backinggas aan te brengen op lasnaden. Het biedt een efficiënte en effectieve manier om hoogwaardige lassen te creëren. 

Bij AllesVoorLassen.nl begrijpen we de unieke behoeften van lassers en streven we ernaar om hoogwaardige backinggassystemen en accessoires te leveren die uw lasprojecten naar een hoger niveau tillen. Ontdek de voordelen van onze producten en vertrouw op onze expertise om uw laswerk te optimaliseren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of bestel uw backinggassystemen bij AllesVoorLassen.nl.

Populaire artikelen

Onze keuze
CX-01 laskap met variabel filter
Check icoonMet slijpstand
Check icoon4 sensoren boogdetectie
Check icoonGroot kijkvenster