Concurrerende prijzen!
Voor 20.00 uur besteld, morgen in huis!
Gratis verzending vanaf €250,-
Zakelijk op rekening bestellen!
Bekijk onze 66 reviews op
Logo van TrustPilot
Een lashelm is een van de meest essentiële stukken veiligheidsuitrusting voor elke lasser. Om te zorgen dat uw lashelm zo lang mogelijk meegaat en de beste prestaties levert, is het belangrijk om de onderdelen regelmatig te vervangen. Of het nu gaat om een beschadigde hoofdband, een versleten lens of een defect luchtfilter, wij hebben de lashelm onderdelen die u nodig heeft om uw uitrusting in topconditie te houden. 

We begrijpen dat elke lasser andere behoeften heeft, dus ons assortiment lashelm onderdelen is uitgebreid en divers. Onze collectie omvat producten van de meest vertrouwde merken in de lasindustrie, zodat u erop kunt vertrouwen dat u kwaliteitscomponenten koopt die de veiligheid en effectiviteit van uw laswerkzaamheden zullen verbeteren.

Lashelm lenzen zijn een cruciaal onderdeel van elke lashelm en we hebben een breed scala aan vervangende lenzen om te voldoen aan elke behoefte. Onze lenzen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en tinten, zodat u altijd het juiste onderdeel kunt vinden voor uw specifieke lashelm. 

Naast lenzen, bieden we ook een reeks andere lashelm onderdelen, waaronder hoofdbanden, gezichtsafdichtingen, zweetbanden en batterijen. Onze hoofdbanden zijn ontworpen om comfort te bieden tijdens langdurig gebruik, terwijl onze zweetbanden helpen om transpiratie weg te voeren en zo bijdragen aan uw comfort. Gezichtsafdichtingen bieden een extra laag bescherming tegen vonken en spatten, en onze betrouwbare batterijen zorgen ervoor dat uw helm altijd klaar is voor gebruik. 

Op AllesVoorLassen.nl zijn we toegewijd aan het bieden van een breed scala aan lashelm onderdelen die passen bij uw behoeften. We begrijpen hoe belangrijk het is om een lashelm te hebben die goed functioneert en lang meegaat, en daarom bieden we alleen producten van de hoogste kwaliteit. Bezoek onze website vandaag nog om onze selectie te bekijken en de onderdelen te vinden die u nodig heeft om uw lashelm in topconditie te houden.