Concurrerende prijzen!
Voor 20.00 uur besteld, morgen in huis!
Gratis verzending vanaf €250,-
Zakelijk op rekening bestellen!
Bekijk onze 74 reviews op
Logo van TrustPilot
Waarom Kiezen voor een AC/DC TIG Lasapparaat?
Met een AC/DC TIG lasapparaat heb je de flexibiliteit om een breed scala aan metalen te lassen, inclusief aluminium (met AC) en roestvrijstaal of staal (met DC). Deze apparaten bieden je superieure controle over het lasproces, wat resulteert in sterke, hoogwaardige lassen met een schone afwerking.

Onze Selectie van AC/DC TIG Lasapparaten
Bij Allesvoorlassen.nl vind je een uitgebreid assortiment aan AC/DC TIG lasapparaten van toonaangevende merken zoals Lincoln Electric, Kemppi, en Lorch. Kies uit modellen die variëren in vermogen, functionaliteit en prijs om precies te vinden wat je nodig hebt voor jouw lasprojecten.
  • Voor Beginners: Eenvoudig te bedienen modellen die ideaal zijn voor wie net begint met TIG lassen.
  • Voor Professionals: Geavanceerde apparaten met complexe instellingen voor precisielassen onder zware omstandigheden.

Kenmerken en Voordelen
  • Gebruiksgemak: Onze AC/DC TIG lasapparaten zijn ontworpen voor eenvoudige bediening, met instelbare parameters die je helpen om elke lasnaad perfect te krijgen. 
  • Consistente Kwaliteit: Geniet van consistente, herhaalbare resultaten bij elke las, dankzij de geavanceerde technologie van onze apparaten. 
  • Veelzijdigheid: Geschikt voor verschillende lasopdrachten, van dunne plaatbewerking tot het lassen van dikkere materialen. K


Bij Allesvoorlassen.nl geloven we in de kwaliteit van onze producten. Elk AC/DC TIG lasapparaat dat je bij ons koopt, wordt ondersteund door een garantie en onze toegewijde klantenservice. Heb je vragen of heb je advies nodig? Ons deskundige team staat altijd klaar om je te helpen, zowel voor als na je aankoop. 

Bezoek nu onze website op Allesvoorlassen.nl en bekijk ons volledige aanbod van AC/DC TIG lasapparaten. Vind het perfecte model dat bij je past en begin met het creëren van laswerk van hoge kwaliteit. Kies voor Allesvoorlassen.nl, waar we je passie voor lassen delen en je de tools bieden om te excelleren. Laten we samen iets geweldigs bouwen!