Concurrerende prijzen
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €250,-
Jouw lasklus begint bij AllesVoorLassen.nl!
Bekijk onze 65 reviews op
Logo van TrustPilot

Beenbescherming 

Onze beenbescherming is ontworpen om lassers te beschermen tegen hitte, vonken en spatten. Kies uit een scala aan materialen en stijlen om de perfecte pasvorm voor uw laswerkzaamheden te vinden.

Lasbroeken

Vervaardigd voor duurzaamheid en comfort, onze lasbroeken bieden volledige bescherming terwijl ze bewegingsvrijheid garanderen. Verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, zijn ze geschikt voor elke lasuitdaging. 

Lasjassen 

Onze lasjassen combineren veiligheid met comfort. Ze zijn gemaakt van hittebestendige materialen en bieden volledige bescherming van het bovenlichaam tegen lasgerelateerde gevaren.

Lasoveralls 

Voor degenen die volledige lichaamsbescherming zoeken, bieden onze lasoveralls de oplossing. Ze bedekken het hele lichaam en bieden een ongeëvenaarde bescherming tegen de ruwe elementen van het lassen. 

Lasschorten 

Ontdek onze lasschorten, ideaal voor extra bescherming over uw reguliere laskleding. Ze zijn beschikbaar in verschillende materialen en stijlen, passend bij uw specifieke lasbehoeften. 

Lasmouwen 

Voor gerichte bescherming van de armen, bieden onze lasmouwen een comfortabele en veilige oplossing. Ze zijn perfect voor gebruik in combinatie met andere laskledingstukken. 

Kwaliteit en Veiligheid 

Bij AllesVoorLassen.nl staat kwaliteit voorop. Al onze laskleding voldoet aan de strengste veiligheidsnormen, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw werk. 

Deskundig Advies en Klantenservice 

Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste laskleding. Met onze uitgebreide kennis en ervaring, zorgen wij ervoor dat u vindt wat u zoekt. 

Eenvoudig Online Bestellen 

Blader door ons assortiment en bestel uw laskleding gemakkelijk online. Met snelle levering en uitstekende klantenservice, zorgt AllesVoorLassen.nl voor een naadloze winkelervaring.

AllesVoorLassen.nl is uw bestemming voor hoogwaardige laskleding. Van beenbescherming tot lasmouwen, wij hebben alles wat u nodig heeft om veilig en comfortabel te lassen. Bezoek onze website en bereid u voor op elk lasproject met de beste beschermende kleding op de markt.
Heb je een vraag of mis je een product? Neem dan contact op met ons via Whatsapp of mail naar Info@AllesVoorLassen.nl

Populaire artikelen

Onze keuze
CX-01 laskap met variabel filter
Check icoonMet slijpstand
Check icoon4 sensoren boogdetectie
Check icoonGroot kijkvenster

Vandaag verzonden

106,00 per stuk
Onze keuze