Concurrerende prijzen!
Voor 20.00 uur besteld, morgen in huis!
Gratis verzending vanaf €250,-
Zakelijk op rekening bestellen!
Bekijk onze 70 reviews op
Logo van TrustPilot

Lashandschoenen

Onze lashandschoenen zijn specifiek ontworpen voor de uitdagingen van het lassen. Ze bieden uitstekende bescherming tegen hitte, vonken en spatten, terwijl ze ook flexibiliteit en comfort behouden voor precisiewerk. Met materialen zoals hittebestendig leer en geavanceerde isolatielagen, zijn onze lashandschoenen ideaal voor TIG, MIG/MAG en elektrode lassen. 

Werkhandschoenen

Voor algemene werkzaamheden bieden wij een reeks werkhandschoenen. Deze zijn perfect voor diverse industriële taken, van mechanica tot bouwwerkzaamheden. Onze werkhandschoenen zijn duurzaam, snijbestendig en ontworpen voor optimale grip en beweeglijkheid. 

Overige Handbescherming

Naast lashandschoenen en werkhandschoenen, biedt AllesVoorLassen.nl ook een verscheidenheid aan gespecialiseerde handbescherming. Denk hierbij aan handschoenen voor precisiewerk, bescherming tegen chemische stoffen en meer. Elk product in ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd om veiligheid en kwaliteit te waarborgen. 

Waarom Kiezen voor AllesVoorLassen.nl?

  • Diversiteit in Keuze: Een breed assortiment om aan alle behoeften te voldoen. 
  • Kwaliteit: Alleen de beste materialen en constructies. 
  • Deskundig Advies: Ons team helpt u graag de juiste keuze te maken. 

Voor elke las- of werktaak, AllesVoorLassen.nl heeft de perfecte handbescherming voor u. Bezoek onze website en vind de handschoenen die bij uw behoeften passen.

Bekijk ons assortiment handschoenen vandaag nog op AllesVoorLassen.nl en zorg voor optimale bescherming en comfort bij al uw taken!

Populaire artikelen

Onze keuze
CX-01 laskap met variabel filter
Check icoonMet slijpstand
Check icoon4 sensoren boogdetectie
Check icoonGroot kijkvenster

Maandag verzonden

53,00 per stuk
Onze keuze