Veiligheidsbrillen: Uw Ogen Beschermd

Onze veiligheidsbrillen zijn speciaal ontworpen om uw ogen te beschermen tegen vonken, spatten en schadelijke straling. Ze zijn comfortabel, stijlvol en bieden een uitstekende zichtbaarheid, waardoor ze een essentieel onderdeel vormen van uw lasuitrusting. 

Gelaatsschermen: Volledige Gezichtsbescherming

Voor lassers die behoefte hebben aan volledige bescherming, bieden onze gelaatsschermen een ideale oplossing. Ze bedekken het hele gezicht en bieden bescherming tegen spatten, vonken en schadelijke straling. Onze gelaatsschermen zijn verstelbaar en comfortabel, geschikt voor langdurig gebruik.

Lasmaskers en Lasschilden: Essentieel voor Elke Lasser

Onze lasmaskers en lasschilden zijn ontworpen voor maximale bescherming en comfort. Ze bieden niet alleen bescherming tegen straling en hitte, maar zijn ook ontworpen om de zichtbaarheid en het comfort te verhogen tijdens het lassen. 

Beulskappen en Laspetten: Extra Bescherming en Comfort

Voor extra bescherming bieden we beulskappen en laspetten. Deze zijn ontworpen om het hoofd te beschermen tegen hitte en vonken. Ze zijn een perfecte aanvulling op uw lasuitrusting, vooral voor werk in uitdagende omstandigheden.

Waarom Kiezen voor Hoofd- en Gelaatsbescherming van AllesVoorLassen.nl?