Concurrerende prijzen!
Voor 20.00 uur besteld, morgen in huis!
Gratis verzending vanaf €250,-
Zakelijk op rekening bestellen!
Bekijk onze 74 reviews op
Logo van TrustPilot

Lasdraden waarvan het grootste deel van de samenstelling bestaat uit Nikkel noemen we ‘Nikkelbasis’ Vaak worden nikkelbasis legeringen ingezet vanwege de corrosiebestendigheid, hittevastheid of slijvastheid. Ook zijn er nikkelbasis lasdraden voor laswerkzaamheden aan gietijzer producten of voor slijtvaste toepassingen.

Onze nikkelbasis lasdraden

  1. Divers assortiment: We beschikken over een ruim assortiment van lasdraden op nikkelbais, staat uw gewenste legering niet op de site? Stuur ons een bericht!
  2. Goede lasbaarheid: We werken uitsluitend met top merken. Onze lasdraden zijn zeer goed verlasbaar.

  3. Goede eigenschappen: Profiteer van lasverbindingen die bestand zijn tegen corrosie, oxidatie en hoge temperaturen. 


Voordelen van Winkelen bij AllesVoorLassen.nl

  • Kwaliteitsgarantie: Ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd om aan de hoogste industrienormen te voldoen.
  • Deskundige Ondersteuning: Ons ervaren team biedt waardevol advies en begeleiding, zodat u altijd de beste productkeuze maakt. 
  • Snelle Levering: Met onze efficiënte logistiek en ruime voorraad wordt uw bestelling snel en veilig geleverd.
  • Eerlijke Prijzen: Wij geloven in het bieden van kwaliteit tegen betaalbare prijzen, zodat u altijd waarde krijgt voor uw geld. 


De Kracht van TIG Lassen met Nikkellegeringen

TIG lassen wordt veel toegepast voor laswerk aannikkellegeringen, gezien de precisie en controle die het biedt. De juiste lasdraad is echter cruciaal voor optimale resultaten. Kies daarom voor onze gespecialiseerde lasdraad op nikkelbasis.


Als het gaat om TIG lasdraad op nikkelbasis, is AllesVoorLassen.nl uw betrouwbare partner. Wij bieden producten van topkwaliteit, ondersteund door jarenlange expertise in de lasindustrie. Bekijk ons assortiment vandaag nog of neem contact op voor deskundig advies. Samen realiseren we uw lasproject tot in perfectie!